Mijn aanbod

Als je besluit om JA te zeggen tegen alles wat er mag zijn en echt wilt gaan werken aan je persoonlijke ontwikkeling samen met mij en de paarden.


  • Wil je op een laagdrempelige manier even proeven of deze werkwijze past bij wat jij nu nodig hebt? Dan is één  losse sessie een hele mooie manier om dit te ervaren.
  • We gaan met dit traject 4x "aan de bak in de bak" . Zo kom je erachter wat jou beweegt. Werken we Systemisch en zullen we jouw patronen in kaart brengen. Passen we mindfulness toe en geef ik je tools mee die je thuis ook kan toepassen.
  • Wil jij echt weer "De teugels in handen nemen"? Nu echt die stap gaan zetten om het anders te mogen en kunnen doen? Echt het roer om gooien en jezelf aankijken? Dan is dit traject echt wat voor jouw. Ik geef je tools mee die je elke dag kan toepassen en werken we met jouw famillielijn. Dit is een traject van 6 sessies in 4 maanden.

Alle trajecten kunnen in delen betaald worden

1 sessie
€ 90,-

Weet je nog niet of dit wat voor je is of vind je het gewoon rete spannend en wil je eerst kijken of wij wat voor jou kunnen doen? dan is een 1 losse sessie een mooie manier om kennis te maken met mijn werkwijze en om te ervaren wat er allemaal in beweging mag en kan komen door de magische en helende kracht van de kudde.

4 sessies
€ 320,-

Dit is een traject waar we in 2 maanden 4x aan de bak gaan. We gaan aan de slag met jouw patronen en nemen een kijkje in jouw familliesysteem. Werken we mindfull en zullen we echt de stappen ondernemen die jij nodig hebt om jouw ruimte in te nemen die jij nodig hebt. Ook hier maken we gebruik van de kracht van de kudde.

6 sessies
€ 490,-

Wil jij de teugels weer in handen nemen? Met dit traject gaan we 6x aan de slag samen met de kracht van de kudde. We werken aan jouw groei en gaan onderzoeken en voelen wat jij het meest nodig hebt nu op dit moment. Hier brengen we jouw familiesysteem in kaart en gaan we aan de slag met jouw patronen en "negatieve" overtuigingen.