Over ons

Een stukje over mij

Ik ben 33 jaar, woon al mijn hele leven rondom Haarlem. Moeder van 2 prachtige kindjes en getrouwd met een hele leuke en vooral lieve man. Waar ik echt blij van word is als de vogeltjes weer druk bezig zijn met zingen en dat je voelt dat de lente weer druk in de weer is. Hoewel ik elk seizoen prachtig vind is de lente wel het seizoen van creativiteit en vrijheid voor mij. Wat ik ook graag doe is in de winter zwemmen in natuur water. Samen met mijn lieve vriendjes (hond en paard) door de duinen struinen en zit ik ook heel regelmatig met mijn neus in de boeken. 

Ik heb ook nog een speciaalbier Cafe in Haarlem die ik nu al een aantal jaren met liefde run samen met mijn man. Horeca daar gaat mijn hart ook nog steeds sneller van kloppen. Maar door de kindjes en de onregelmatige tijden sta ik niet heel vaak meer te shine achter de bar en regel ik vooral de achterkant. 

Dieren zijn altijd veel aanwezig in mijn leven, van jongs af aan wilde ik al graag iets met dieren doen. Dieren zijn zo puur en geven je niets anders dan liefde en zuivere feedback. Ze zien jou voor wie jij echt bent. En bij hun kan je 100% jezelf zijn. Ze willen niets aan jou veranderen. Heerlijk vind ik dat.

Skill

Dit is Skill, mijn coach maatje. Hij is 15 jaartjes jong en een echte grappenmaker. Aan zijn wilde manen kan je zien dat hij uit IJsland komt en hij heeft ook echt op zijn tijd IJslands vuur in hem, vooral als we lekker op buiten rit zijn kan hij nog wel eens gekke bokkensprongen maken. Hij vindt het heerlijk om lekker gekroeld te worden en nog lekkerder vind hij eten(dat mag hij alleen niet teveel van mij en dat vind hij best een beetje stom). We zijn nu al 4 jaar samen en ik coach eigenlijk uitsluitend met hem. Hij is zo enorm oprecht. Zo is hij voor kinderen echt heel zacht en voor volwassenen heel duidelijk en legt hij zijn hoef dan ook snel op de “zere” plek. Dit doet hij nog dikwijls bij mij. Als ik bijv te druk ben zal hij me gauw laten zien dat het rustiger mag. Wij kunnen dan ook echt lezen en schrijven met elkaar. En hebben we samen al heel wat vlieguren gemaakt. We gaan ook geregeld samen door de duinen heen en doen we leuke spelletjes in de bak. Ik ben echt heel blij met hem en hoop dit dan ook nog heel lang met hem te mogen doen. Zonder hem is er namelijk niks aan. 

Skill als jouw spiegel?

Evenwicht terugvinden

Zuivere feedback

Meer inzicht

Mooie woorden

Beste keuze die ik ooit gemaakt heb om bij Roos dit coachingstraject aan te gaan. Het waren een paar pittige sessies, waar Skill (en Roos) mij een ware emotionele spiegel hebben voorgehouden, waarin ik mezelf ook goed hard tegen ben gekomen maar waar ik zo blij ben wat het heeft losgemaakt bij me. Roos heeft mij hier zo fijn en professioneel in begeleid.

Sanne

Lieve Roos, Afgelopen zaterdag had ik met nog 3 andere vrouwen een prachtige sessie met jou paard. Heel hartelijk bedankt voor je geweldig verrassende inzicht dat je in samenwerking met je paardje mij gaf.

Nicolet

Lieve Roos,
Mijn sessie met Skill heeft mij een haarscherpe spiegel voorgehouden. Zo krachtig, zo aanwezig, zo duidelijk kwamen mijn patronen naar voren. Jouw begeleiding is enorm fijn, je bent zo feitelijk en geeft heel goed weer wat zich aan dient. Zonder in verhalen te vallen, maar met aandacht voor mij. Heel veel dank voor jouw begeleiding. Heb er zoveel aan gehad en denk er nog vaak aan terug. Ik zou Roos en Skill iedereen aanraden.

Merel

Fijne sessie mét een lach en een traan.
Mooie manier om (weer) bewust te worden van jezelf, je houding, je gedachten en de omgeving. Bevestiging te krijgen van dingen die je al weet of nieuwe inzichten te krijgen waarmee je aan de slag kan.
Daarbij was Roos een lieve begeleider, Skill gelukkig niet zo heel groot. En de plek, fantastisch.

Bodyn