Daar stond ze dan

/Coaching/paard

Haar angst onder ogen komend. PAARDEN!! Ik ben bang voor paarden. Dat hoor ik best wel vaak. Voor mij niet een reden om geen sessie te doen. Ik let wel goed op, en zorg dat je je veilig kan en mag voelen. Soms kom ik er bij staan zodat er eerst vertrouwen groeit. Maar meestal is de angst voor paarden gelijk weg op het moment dat je gewoon mag zijn. Zijn naast hem. Gewoon jij in je puurste vorm.

Ik vroeg haar om haar ogen te sluiten. En te gaan ervaren wat ze hoort, voelt en proeft. De zon die haar lijf verwarmde. De wind die haar zachtjes over haar gezicht aait. Het geluid dat skill maakt en de vogels die ze om haar heen hoorde. Zo hebben we 15 min gestaan. Zij met haar ogen dicht. In volledig vertrouwen dat het goed is. Het vertrouwen dat ik je graag geef tijdens een sessie. Ze opende haar ogen…. En vertelde dat ze zo een diepe rust in geen tijden ervaren had. Omarmend wat er zich nu afspeelt. Trots dat ze daar gestaan heeft, en zich totaal heeft kunnen overgeven aan het moment. En dat zonder angst, naast hem.

Ik vind het zo mooi hoe skill en ik een onderdeel mogen zijn van zo een proces.
Samen bewandelen we jouw pad op weg naar meer vrijheid, acceptatie en rust.